La Mancomunitat El Xarpolar ha llançat el projecte ‘Transformant El Xarpolar’, una iniciativa que tracta de fomentar l’emprenedoria i el turisme rural entre la població jove que viu als municipis que pertanyen a aquesta mancomunitat. Esta actuació està promoguda per la Mancomunitat El Xarpolar, RS Innovación i Fundación Emplea. A més compta amb el finançament del Fons Social Europeu de la Unió Europea.

Amb aquesta iniciativa es busca afavorir la creació de noves empreses que dinamitzen l’entorn turístic de les localitats. Mitjançant aquest projecte s’oferirà una ajuda econòmica de 950 euros per a poder desenvolupar un projecte relacionat amb l’emprenedoria i el turisme rural. L’ajuda està dirigida a joves d’entre 16 i 30 anys que han d’estar empadronats en un dels municipis de la Mancomunitat El Xarpolar.

A més de la quantia econòmica que es rebrà al participar en el projecte, també s’oferirà formació continua per a aprendre a gestionar i crear un negoci turístic. Per a més informació es pot contactar en el correu electrònic Xarpolar.rural@gmail.com o al telèfon 666 372 080.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares