La Mancomunitat El Xarpolar i l’associació Ponts d’Igualtat han subscrit un conveni de col·laboració per a fomentar la inclusió del col·lectiu LGTBIQ+ en l’àmbit de la salut, la cultura i l’educació mitjançant el desenvolupament de diverses activitats i actuacions. L’acord ha comptat amb l’assistència del president de la Mancomunitat El Xarpolar, Quico Fenollar, i el representant de Ponts d’Igualtat, Aitor Pla. Dies més tard, després de signar el document, l’equip de la Mancomunitat El Xarpolar s’ha reunit amb Ponts d’Igualtat per a començar a treballar en distintes activitats.

Gràcies a aquest conveni des de l’associació LGTBIQ+ Ponts d’Igualtat es potenciarà i prestarà serveis de formació, assessorament i suport per a desenvolupar un projecte de diversitat i igualtat en coordinació amb la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar. Dins d’aquesta col·laboració es promourà de manera anual la realització del Dia de la lluita contra les ETS, el Dia contra la LGTBIFòbia, el Dia internacional de l’orgull LGTBI, el Dia internacional de la Visibilitat Trans, etc.

A més, es desenvoluparan xarrades de sensibilització en els centres educatius. D’altra banda, s’oferirà servei jurídic i psicològic als ciutadans que ho necessiten. A través d’aquest conveni es tracta de fomentar l’associacionisme entre les entitats de la Mancomunitat i especialment en les entitats vinculades amb l’àrea d’igualtat.

La Mancomunitat El Xarpolar donarà difusió pels pobles mancomunats de les activitats realitzades per Ponts d’Igualtat, i a més promourà la visibilitat del col·lectiu LGTBI en tots els municipis que formen part de la Mancomunitat. La duració del conveni finalitzarà el mes de desembre de 2023.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares