Des de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar s’ha creat una enquesta per a recollir les opinions dels joves dels municipis de la Mancomunitat El Xarpolar i conéixer les seues experiències relacionades amb la violència masclista i conductes d’assetjament sexual. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les distintes accions que l’àrea d’igualtat desenvolupa amb l’objectiu d’aconseguir una societat més respectuosa i igualitària.

Entre les accions promogudes per la Unitat d’Igualtat destaca la instal·lació de punts violetes als municipis de la Mancomunitat durant l’any passat, que es va fer coincidir amb la celebració de les festes locals de diversos municipis. Amb aquests punts es va tractar d’informar, conscienciar, assessorar i atendre a les dones víctimes d’actituds masclistes durant les festivitats.

La participació en l’enquesta dissenyada és totalment anònima, i es pot completar de manera en línia mitjançant el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNtYmERHGX38dNFnMfJd2v_5RUUwL9_-q0kgmseeA9_l4xxw/viewform?usp=sf_link.

Amb els resultats de l’enquesta es podrà saber d’una forma més pròxima i precisa quines han sigut les experiències dels joves de la Mancomunitat en relació amb situacions de desigualtat entre homes i dones, així com conéixer els comportaments de violència masclista en l’entorn públic que han pogut presenciar.

D’altra banda, l’enquesta està formada per 25 preguntes en total. Les dades recollides permetran avaluar els resultats i implantar en conseqüència accions específiques dirigides a erradicar la violència contra les dones en la societat que siguen més eficients.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares