L’àrea de Serveis Socials de la Mancomunitat El Xarpolar ha creat un nou servei gratuït d’atenció psicològica. El servei té com a objectiu atendre les seqüeles psicològiques produïdes per la incidència de la pandèmia de la COVID entre la població dels municipis de la Mancomunitat.  A més amb l’atenció que es dedicarà als usuaris d’aquest nou servei es tractarà la fatiga pandèmica i l’impacte psicològic originat pel COVID persistent.

La pandèmia de la COVID  ha generat un important nombre de problemes de salut mental en la societat. Aquest servei tracta d’ajudar a aquesta gent per a millorar la situació individual de cada persona, així com a millorar la seua qualitat de vida.

D’altra banda, també s’ajudarà a les persones perquè aprenguen a gestionar les seues emocions, substituint pensaments negatius per pensaments adaptatius. D’aquesta manera, els participants podran adquirir noves habilitats que els permeta enfrontar-se a la seua vida diària.

Així mateix, aprendran el que significa l’autocura i se’ls donaran les claus per a saber com dur-la a terme. L’objectiu és que els i les participants coneguen com poden afrontar qualsevol situació per ells mateixos.

Les dues psicòlogues de la Mancomunitat El Xarpolar s’encarregaran d’oferir aquest servei en els diversos municipis. Les persones interessades poden contactar en el telèfon 965 514 201.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares