Des de la Mancomunitat El Xarpolar s’ha coordinat la realització de l’Escola d’Estiu per la Igualtat per a fer-la als municipis de la Mancomunitat. L’escola està organitzada pel Centre de la Dona Rural d’Elda. Les localitats interessades en aquesta iniciativa podran posar-la en marxa contactant amb la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar.

El programa de l’Escola d’Estiu inclourà el desenvolupament de diverses activitats com ara una gimcana, teatre, una carrera per la corresponsabilitat, balls, pintura, jocs, a més d’altres iniciatives. D’altra banda, es faran accions que permetran aprofundir en la figura de dones importants, així com altres activitats entre les quals destaquen un viatge per la música, els joguets tenen gènere, globus d’aigua igualitaris, etc.

Els municipis de la Mancomunitat El Xarpolar que vulguen realitzar l’Escola d’Estiu també poden contactar en el telèfon 965937972 o al correu electrònic cm_grupal_elda@gva.es. L’acció està promoguda per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat i s’emmarca dins del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares