La dansa i la música van omplir L’Alqueria d’Asnar. Aquest municipi de la Mancomunitat El Xarpolar va acollir el desenvolupament del V Festival Solidari ‘Dones en moviment ’, que es va realitzar el passat 18 de juny al poliesportiu de la localitat i que en aquesta edició ha tingut com a lema principal ‘RespirAndo’.

La trobada va ser organitzada per ‘Mujeres en movimiento’, una entitat de la qual formen part Júlia Gómez, Adela Picó i Monse Francés. Aquestes dones es van encarregar de posar en marxa la programació del festival.

L’Ajuntament de L’Alqueria d’Asnar va impulsar el desenvolupament d’aquest festival, que va comptar amb la col·laboració de la Mancomunitat El Xarpolar. El programa d’activitats va començar a les 10.00 amb un taller de ioga dinàmic i de dansa oriental. Més tard, es va fer una activitat centrada en la dansa africana que va concloure amb una sessió de meditació activa.

A continuació, es va fer un espectacle de dansa africana. Per part de ‘Mujeres en movimiento’ es va realitzar una presentació i el ritual ‘RespirAndo’, que va ser dirigit per Júlia MujerArcoiris. Després del descans per a dinar, la programació va seguir a la vesprada amb una sessió de meditació xamànica.

A més, es va organitzar un cercle de veu. L’última part de la trobada va contemplar la realització d’un taller de biodansa i un concert musical. Desenes de persones van apropar-se al poliesportiu de l’Alqueria d’Asnar per a gaudir d’aquesta iniciativa, que enguany complia la seua cinquena edició.

*La fotògrafa Melina Colombano ha cedit la imatge d’aquesta notícia.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares