La Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar ha tornat a activar el servei de punts violeta perquè els municipis, que ho desitgen, puguen instal·lar aquests punts en els seus municipis quan celebren qualsevol esdeveniment. Aquests punts s’habilitaran durant els mesos de juliol i agost, coincidint amb la realització d’algunes festivitats locals.

Els ajuntaments de la Mancomunitat interessats a contractar aquesta activitat han de contactar amb la Unitat d’Igualtat mitjançant els telèfons 624276824 o el correu electrònic agentedeigualdad@mancomunitatelxarpolar.es. Des de la Unitat d’Igualtat es proporcionarà tota la informació necessària sobre aquesta iniciativa.

Els punts violeta són espais de sensibilització i conscienciació en els quals s’informa i s’atén a qualsevol persona que haja patit alguna actitud o agressió de caràcter sexista. Gràcies a aquesta iniciativa es dona suport enfront de les actituds masclistes i s’afavoreix la lluita contra la violència de gènere oferint informació sobre com es pot actuar davant d’aquests casos.

En la instal·lació dels punts violeta col·labora la Mancomunitat El Xarpolar, els municipis i el Ministeri d’Igualtat d’Espanya.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares