La Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar ha posat en marxa dues obres de teatre infantil per a conscienciar i sensibilitzar sobre el paper de les dones en la societat i els rols que desenvolupen dins d’ella. El teatre es realitzarà el pròxim 30 de setembre a Benilloba en l’auditori municipal de la localitat.

La companyia Tramant Teatre serà l’encarregada d’interpretar ‘La xiqueta presumida’ i ‘La nova història de caputxeta roja’. Dins de la programació que s’ha planificat es faran dues sessions. La primera sessió començarà a les 9.30 hores i estarà dirigida als xiquets i xiquetes d’educació Infantil i la segona sessió s’iniciarà a les 11.30 hores, en aquest cas, estarà dirigida a l’alumnat de Primària.

Amb aquesta iniciativa es busca potenciar aspectes relacionats amb la igualtat de gènere entre els joves d’edats ben primerenques, amb l’objectiu fonamental de construir una societat de futur que siga més igualitària i respectuosa amb les dones. Aquestes actuacions s’emmarquen dins del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, impulsat pel Ministeri d’Igualtat.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares