Des de la Mancomunitat El Xarpolar hem llançat una nova oferta de treball per a contractar a un traductor d’ucraïnés. La contractació d’aquest traductor té com a objectiu fonamental millorar el servei d’atenció que oferim als refugiats i refugiades que arriben als municipis de la Mancomunitat El Xarpolar, fugint de la guerra que s’ha produït entre Rússia i Ucraïna.

El contracte durarà fins al pròxim 30 de setembre i serà de jornada a temps complet. Com a requisit imprescindible, els aspirants hauran de tindre disponibilitat de cotxe per a poder desplaçar-se pels municipis de la Mancomunitat El Xarpolar.

Les persones interessades en aquesta oferta de treball podran presentar la seua sol·licitud fins al pròxim 27 d’abril en la seu electrònica de la Mancomunitat El Xarpolar: https://xarpolar.sedelectronica.es. Per a ser valorada la seua sol·licitud, els aspirants hauran d’especificar que compleixen amb el requisit de tindre disponibilitat de vehicle.

La contractació del traductor d’ucraïnés és una nova mesura adoptada per la Mancomunitat que se suma a la campanya d’acollida de refugiats i refugiades, iniciada al mes de març. Dins d’aquesta primera iniciativa, s’ha sol·licitat la disponibilitat de diversos habitatges per a acollir a la gent que fuig del país i, a més, s’ha demanat subministraments essencials per a cobrir les necessitats dels refugiats durant la seua estança.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares