El projecte ‘Fem xarxa, fem igualtat’, amb el que col·laborem des de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar, es presentarà a la cinquena edició dels Premis FVMP al Bon Govern per a optar a uns dels guardons que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies entrega de manera anual. El projecte conta amb el finançament de la Generalitat, el Ministeri d’Igualtat i la Xarxa Valenciana d’Igualtat.

Aquesta iniciativa ha consistit en la realització de diversos seminaris online que han tingut com a objectiu fonamental potenciar la igualtat de gènere en la societat. En total, s’han desenvolupat sis conferències online on s’han pogut abordar distintes qüestions com la ciberviolència, la violència obstètrica, la corresponsabilitat en temps de la covid19, així com ara la violència cap a la dona en altres cultures, les noves masculinitats o la igualtat en el món rural.

En concret, la xarrada sobre la violència cap a la dona en altres cultures va ser impartida per les responsables de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar, Mayte Martínez i Almudena Martín. En aquesta xarrada també va participar Laura Martínez de la Mancomunitat l’Alcoià i el Comtat. La webinar es va celebrar el passat 16 de desembre.

Els guardons atorgats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies busquen reconéixer les bones pràctiques municipals i promoure la qualitat de les polítiques públiques que es produeixen dins de l’àmbit local. El projecte ‘Fem Xarxa, fem igualtat’ competirà en la categoria de ‘Polítiques d’igualtat i integració’.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares