El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, a través de la Direcció General de Cooperació Autonòmica i Local, ha atorgat una ajuda per valor de 49.481 euros a la Mancomunitat El Xarpolar. Aquesta subvenció es destinarà a sufragar part de les despeses del projecte anomenat ‘Transformant El Xarpolar Rural’, que tindrà un cost d’execució total proper als 53.800 euros.

El projecte ‘Transformant El Xarpolar Rural’ té com a fi principal fomentar la formació per a l’emprenedoria i la promoció de la cultura emprenedora entre els ciutadans dels municipis de la Mancomunitat El Xarpolar.

Aquesta concessió s’emmarca dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (EMP-POEJ) que tracta de finançar iniciatives vinculades amb l’ocupació i l’emprenedoria col·lectiva per a superar el repte demogràfic que pateixen els municipis amb menor població. El període d’execució del projecte finalitzarà el 31 de desembre de 2022.

En termes generals, amb aquestes ajudes es pretén afavorir l’ocupabilitat i l’emprenedoria dels joves que viuen a municipis que no formen part d’una gran àrea urbana i que tenen una població inferior o igual a 5.000 habitants, o bé viuen en una població que tinga entre 5.001 i 10.000 habitants sempre que aquest municipi haja experimentat un saldo demogràfic negatiu en l’última dècada.

Podeu ampliar la informació d’aquesta subvenció ací:

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares