Les localitats de Fageca i Agres han acollit la realització de l’espectacle ‘Fémina’, que es va celebrar el 2 d’agost a les 20.00 hores en la plaça de l’Assut d’Agres i que es farà el pròxim 28 d’agost a la plaça de l’Ajuntament a Fageca a les 22.30 hores. L’actuació teatral conta amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i està desenvolupada pel grup de teatre Maracaibo.

Aquest espectacle s’ha creat per a ser representat especialment a l’aire lliure. El grup artístic fa un recorregut pel poder històric que han tingut les dones al llarg del temps en tot el món. També s’aborda el paper de les dones i el rol que desenvolupen en la societat actual des d’una perspectiva feminista, compartint amb el públic distintes emocions i reflexions sobre aquest tema.

Mitjançant la metàfora teatral es tracten diferents temes com el patriarcat, sexisme, cosificació, bretxa salarial, violència masclista, sostre de cristall, sororitat, etc. La dansa, el teatre físic i la poesia visual ocupen un paper essencial dins del llenguatge principal d’aquesta obra teatral. El grup d’artistes que participen en aquesta representació és majoritàriament femení, multidisciplinari i conta amb gent de diverses edats i físic.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares