Des de la Mancomunitat El Xarpolar, a través de la seua Unitat d’Igualtat, s’habilitaran uns punts violeta en distints municipis al llarg de l’estiu, coincidint amb la celebració d’algunes festivitats locals. Els punts violeta són espais de conscienciació on se sensibilitza al públic assistent, s’informa i s’atén a qualsevol persona que haja patit alguna actitud o agressió sexista.

La iniciativa té com a objectiu fonamental sensibilitzar a les persones i donar suport enfront de les actituds masclistes que es puguen produir. El primer punt violeta s’instal·larà a la plaça de l’Església del municipi de Millena el pròxim 9 de juliol en horari d’1 a 3 de la matinada. Després, el punt informatiu es traslladarà a L’Orxa el dia 22 de juliol.

Al mes d’agost el municipi de Benilloba acollirà aquest espai, dedicat a promoure la igualtat, el dia 14 d’agost. D’altra banda, el punt violeta arribarà a Beniarrés el dia 15 d’agost. Aquesta iniciativa també recorrerà altres localitats, com ara L’Alqueria d’Asnar i Gaianes, però la data concreta encara està pendent de confirmar. En Alcosser de Planes també s’instal·larà un punt violeta el 27 d’agost.

En la instal·lació d’aquests punts col·laboren la Mancomunitat El Xarpolar, els ajuntaments dels municipis on s’instal·len aquests espais i el Ministeri d’Igualtat d’Espanya.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares