La Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar està informant els municipis de la Mancomunitat i coordinant les seues sol·licituds per a optar a unes ajudes finançades per Labora (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) que tenim com a objectiu executar programes de formació dirigits a fomentar les capacitats digitals de les persones desocupades, així com impulsar l’emprenedoria rural i reduir de forma paral·lela la bretxa de gènere en les poblacions rurals.

Els municipis de la Mancomunitat hauran de disposar d’una instal·lació per a poder desenvolupar els cursos de formació. Les accions formatives es dirigiran principalment a les dones dels municipis que es troben en situació de desocupació i que resideixen als municipis de la Comunitat Valenciana amb menys de 30.000 habitants. No obstant això, també podran optar a les ajudes les dones que actualment treballen.

Aquestes subvencions s’emmarquen dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència. La convocatòria està dirigida a empreses, entitats privades sense ànim de lucre, entitats locals i altres organismes públics, organitzacions sindicals i organitzacions empresarials que tinguen presència en la Comunitat Valenciana, i a més estiguen registrades en el Registre d’Entitats de Formació per a les especialitats formatives objecte de formació.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares