L’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar ha llançat una nova campanya de sensibilització i conscienciació entre la població dels municipis de la Mancomunitat que està dirigida a evitar les conductes d’assetjament verbal que pateixen les dones als carrers.

Durant tot el mes de setembre es difondran diversos missatges de conscienciació a través de les xarxes socials i dels municipis de la Mancomunitat.

Baix el lema ‘Davant l’assetjament verbal que no et tanquen la boca’ es desenvolupa aquesta campanya, on es transmeten continguts amb valor que recorden que per a les dones rebre un pirop pot significar tindre por, fàstic, ràbia i generar inclòs inseguretat.

L’assetjament verbal és una pràctica subtil que sols callar-se i deixar passar, però que provoca greus conseqüències en les persones que són víctimes d’aquesta pràctica que s’ha d’erradicar a la societat actual.

Amb missatges contundents com ara ‘Deixa’m caminar tranquil·la pel carrer’, ‘El meu cos no vol la teua opinió’, ‘No vull el teu pirop, vull el teu respecte’ o ‘Jo ho faig sense males intencions, no és per a tant’ es tracta de posar fi a l’assetjament verbal, una pràctica que encara continua produint-se al nostre país.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares