La Mancomunitat El Xarpolar, a través de la Unitat d’Igualtat, ha posat en marxa el ‘Teatre de les oprimides’. L’activitat es portarà a terme els dies 29 i  30 de juny des de les 17.00 a les 20.00 hores en la Casa de la Cultura de Gorga. L’activitat és gratuïta i està oberta a tots els habitants dels municipis de la Mancomunitat El Xarpolar.

Es tracta d’una activitat cultural en la qual els participants realitzaran una sèrie d’exercicis amb el seu cos, es faran diversos jocs i es practicaran tècniques expressives amb l’objectiu de reflexionar, compartir i explorar estratègies que busquen afavorir l’apoderament personal i col·lectiu.

Aquesta activitat teatral estarà dirigida per Paula Sánchez. Les inscripcions estan obertes i es poden fer fins al 23 de juny en el telèfon 624 276 8247. En l’organització d’aquesta iniciativa col·laboren, a més de la Mancomunitat El Xarpolar, el Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. L’activitat s’emmarca dins del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Des de la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar es desenvolupen diverses iniciatives dirigides a potenciar l’apoderament de les dones per a contribuir a la construcció d’una societat més igualitària i respectuosa. El ‘Teatre de les oprimides’ suposa un pas més en l’estratègia de la Mancomunitat, que té com a fi millorar les polítiques d’igualtat de gènere.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares