La Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar ha elaborat un qüestionari perquè els habitants de tots els municipis ho completen i comparteixen la seua opinió sobre diversos temes relacionats amb la igualtat de gènere. Amb les dades arreplegades en aquesta enquesta es prepararà el I Pla d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar, un document estratègic que té com a objectiu afavorir la implantació de polítiques i accions d’igualtat.

L’enquesta està formada per més de 35 preguntes distintes. En la primera part es pregunten qüestions de caràcter general, com el lloc de naixement, sexe, edat, nivell d’estudis, lloc de residència, estat civil, tipus de família, etc.  A més es formulen altres preguntes vinculades amb la pertinència de la persona amb alguna associació de la Mancomunitat i si coneix l’existència d’alguna associació de dones al municipi on viu.

D’altra banda, el qüestionari inclou altres preguntes per a investigar sobre la percepció de la situació de les dones a les localitats de la Mancomunitat, i es planteja quines coses són necessàries perquè es produïsca una igualtat real entre dones i homes. També es consulta la participació de la persona en campanyes d’igualtat.

L’última part de l’enquesta aborda qüestions com la influència de la parella en una relació, si han sentit por o sensació d’inseguretat en algun lloc del municipi, si sap què és la violència de gènere i si coneix que els delictes de violència de gènere estan regulats per llei. Tanmateix, es pregunta sobre el coneixement de distints tipus de violència de gènere, a més d’altres temes vinculats amb la igualtat de gènere.

Es pot completar l’enquesta des d’aquest enllaç: https://forms.gle/gknSZpPpYuaBwGn58

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares