Els Serveis Socials de la Mancomunitat El Xarpolar han posat en marxa un curs per a afavorir la digitalització dels ciutadans que viuen als municipis de la Mancomunitat. En aquest taller, anomenat ‘Superant la bretxa digital’, s’impartiran coneixements vinculats amb la cerca d’informació en Google, la creació de comptes de correu electrònic amb Gmail, els procediments per a la sol·licitud de la cita prèvia en organismes públics i aplicacions existents per accedir a tràmits bancaris.

Així mateix, durant el curs també es treballaran altres continguts perquè els participants aprenguen a descarregar documents administratius com la vida laboral, DARDE, etc., i coneguen els recursos disponibles per a comunicar-se en temps real mitjançant videoconferències, a més d’altres qüestions referents a dispositius electrònics.

El curs tindrà una duració de cinc hores i es dividirà en dues sessions. Les persones interessades es poden apuntar en el telèfon 670 703 836. Aquesta iniciativa formativa estarà organitzada per la Mancomunitat El Xarpolar, i comptarà amb una subvenció de la Diputació d’Alacant.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares