La Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat El Xarpolar ha desenvolupat el projecte, anomenat ‘Musicoteràpia per al bon tracte’, que es realitzarà en el municipi de Millena. La sala multiús de l’Ajuntament de Millena acollirà la realització d’aquesta activitat de sensibilització, que es farà els dies 23 i 30 d’abril a les 18.00 hores.

L’objectiu principal d’aquest taller de música és tractar de previndre la violència de gènere i promoure el bon tracte en les relacions personals. Durant l’activitat, es treballaran conceptes per a ajudar a les persones participants a identificar qualsevol signe de violència masclista. A més, es promocionarà les relacions sanes i l’empoderament de les dones.

La participació en el projecte és totalment gratuïta i està dirigida a tots els habitants dels municipis de la Mancomunitat El Xarpolar, que tinguen més de 12 anys. No cal tindre cap coneixement musical per a poder participar en les sessions.

Les persones interessades a participar poden rebre més informació i inscriure’s en el telèfon 667927942 o escriure un correu electrònic al info@tamboretsdecarabassa.com. El desenvolupament d’aquesta iniciativa compta amb el suport del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares