Els Serveis Socials de la Mancomunitat El Xarpolar han creat un taller gratuït d’entrenament cognitiu per a adults. La programació de l’activitat inclourà una breu explicació de com funciona l’atenció i la memòria de l’ésser humà, i d’altra banda es faran exercicis i es donaran diversos recursos dirigits a mantindre la ment activa.

Així mateix, dins de la programació didàctica prevista en aquest taller, es farà un test d’atenció i diversos exercicis relacionats amb la memòria i l’atenció. L’objectiu és que els i les participants aprenguen a buscar exercicis als webs perquè puguen continuar la pràctica cognitiva més enllà del curs.

L’aparició de la pandèmia de la COVID-19 ha produït molts problemes de salut mental entre la població. Per aquesta raó, en el taller pràctic es parlarà sobre com ha viscut la gent aquest moment amb la finalitat de donar-los suport i oferir-los una sèrie de recomanacions per a canalitzar el seu estat emocional.

El taller tindrà una duració aproximada d’una a dues hores. S’impartirà en un dia en distints municipis de la Mancomunitat El Xarpolar. Les places són limitades i està previst que el curs s’inicie el pròxim mes de juny segons s’inscriga en el taller la gent. L’activitat es farà en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores.

L’horari es concretarà en funció de les necessitats de cada grup que es forme. La psicòloga Priscila Ballester serà l’encarregada de conduir aquest taller. La responsable de dirigir el taller telefonarà a les persones dels grups formats per a confirmar l’hora i el lloc de cada sessió del taller. Les persones interessades poden inscriure’s en el taller al telèfon 686 015 598.

Translate »

Pin It on Pinterest

Shares